vrijdag, 14 juni 2024

Werkeloosheid

Niemand wil er echt bij stil staan, maar toch kan het iedereen gebeuren. Op een dag kunt u plotseling uw baan verliezen; met verstrekkende gevolgen voor u én voor uw directe omgeving. Ook in financieel opzicht, omdat uw inkomen geheel of gedeeltelijk wegvalt terwijl uw vaste lasten gewoon doorlopen. 

Met een werkeloosheidsverzekering zorgt u er voor dat u in die situaties in ieder geval uw vaste woonlasten kunt blijven betalen. Wij vertellen u er graag meer over.

Voor wie?

De werkeloosheidsverzekering is in beginsel ontwikkeld voor iedereen in loondienst met een eigen huis, die zich wil verzekeren tegen een onvoorziene verlaging van het maandelijkse inkomen. Heeft u dus een eigen huis, dan is de kans groot dat de werkeloosheidsverzekering een prima aanvulling is op uw verzekeringspakket. 

Bij volledige werkeloosheid ontvangt u dan het verzekerd maandbedrag gedurende een periode van maximaal 12 maanden. Gaat u in deze periode weer ergens gedeeltelijk aan de slag, blijft de uitkering gewoon doorlopen. In dat geval wordt het verzekerd maandbedrag pro rata uitgekeerd.

Vraag er naar bij ons, wij vertellen u graag of deze verzekering ook voor ú een passende oplossing is.

Snel mailen

Uw email:
Onderwerp:
Bericht:
Anti spam vraag: Hoeveel ogen heeft een typisch mens?

Gegarandeerd 2,75%

> Hoger eindbedrag bij winst > Ook met kleine bedragen > Wél flexibel inleggen
Vraag naar uw mogelijkheden.

Advies via de Webcam

Ervaar het gemak van advies via de webcam via uw eigen computer of tablet.
Vraag naar de mogelijkheden.

Werkloosheid

Verzeker uw maandlasten indien u onverhoopt werkloos wordt
Vraag naar uw mogelijkheden.